WEBSHOP IN TEST-MODUS, BESTELLINGEN WORDEN NIET GELEVERD

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele verpakking, zonder gebruikerssporen en inclusief factuur, geretourneerd te worden. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant & ook de kosten voor het retourneren bij het afkeuren van een retour zijn voor de klant. 

Je retourzending moet aan de buitenkant een volledig ingevuld retourformulier bevatten. Retouren kunnen enkel bij ons worden aangeleverd via PostNL. Retouren kunnen niet worden langsgebracht, er kan geen gebruik gemaakt worden van andere verzendopties.

Vul het online formulier in en download de PDF.
Voeg de PDF toe aan de retourzending.

Ons retouradres:
JouwKlimaatkast tav. Retouren
Seggelant-Noord 5B
3237MG Vierpolders
Nederland

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, worden deze binnen 14 dagen gecontroleerd of ze voldoen aan de hierboven genoemde eisen. Als je retour wordt goedgekeurd, ontvang je je aankoopbedrag weer terug op de rekening waarmee de bestelling is afgerekend.

Bij het opsturen van je retour ga je akkoord met ons retourbeleid. Voor verdere vragen willen we je verwijzen naar onze Klantenservice.

Wat is een gecontroleerd retourproduct?

Dit is een product dat is teruggestuurd naar de verkoper of fabrikant en grondig is getest op eventuele defecten of beschadigingen. Het kan nog steeds enkele gebruikssporen of kleine beschadigingen hebben, vaak is transportschade. Indien het product een defect had is dit verholpen, alle producten functioneren dus 100% en zullen als splinternieuw in gebruik ervaren worden. Zie hieronder enkele voorbeelden van gebruikssporen. Meer info? Lees onze FAQ.

Belangrijk: Niet op ieder product zijn gebruikssporen aanwezig.