WEBSHOP IN TEST-MODUS, BESTELLINGEN WORDEN NIET GELEVERD

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Aarzel niet en stuur ons een berichtje via dit formulier! We proberen je dezelfde (werk)dag nog te beantwoorden.

ONZE LOCATIE

Sinds mei 2022 zijn wij gevestigd aan de Seggelant-Noord 5B in Vierpolders. Ons pand bestaat uit een ontvangstruimte, compleet in onze eigen stijl met een handgemaakte eikenhouten bar om de klanten te voorzien van een lekker koud drankje of een heerlijke kop koffie. Op de eerste verdieping bevindt zich het kantoor en een vergaderruimte. Vanuit onze bureaustoelen hebben wij een compleet overzicht over ons magazijn, dat zich aan de achterzijde van het pand bevindt. Wil jij onze sfeer komen proeven? Geef ons een belletje en kom gezellig langs, je drankje staat al klaar!

Kom vrijblijvend kijken in ons magazijn! >>>

Wat is een gecontroleerd retourproduct?

Dit is een product dat is teruggestuurd naar de verkoper of fabrikant en grondig is getest op eventuele defecten of beschadigingen. Het kan nog steeds enkele gebruikssporen of kleine beschadigingen hebben, vaak is transportschade. Indien het product een defect had is dit verholpen, alle producten functioneren dus 100% en zullen als splinternieuw in gebruik ervaren worden. Zie hieronder enkele voorbeelden van gebruikssporen. Meer info? Lees onze FAQ.

Belangrijk: Niet op ieder product zijn gebruikssporen aanwezig.